Sugen på en tvåa med balkong?

35 charmiga och effektiva kvadratmeter med snedtak och öppningsbar vindsbalkong. Lägenheterna är välutrustade med diskmaskin i köket, egen kombimaskin i badrummet samt plats för dubbelsäng i sovrummet. Men… vänta inte för länge då vi endast har fyra tvåor kvar. Passa på nu och kontakta våra MÄKLARE för mer information.

Försäljningen har sommaröppet!

Våra mäklare håller öppet hela sommaren. KONTAKTA dem direkt för mer information om projektet. Det finns just nu 4 avgiftsfria lägenheten kvar, passa på att bli en av dem som erhåller avgiftsfritt första året. Tillträde beräknas ske med start sensommaren 2021. Vi önskar er alla en trevlig sommar!

Fem avgiftsfria kvar!

Hela 128 lägenheter är sålda. Det återstår endast fem bostäder som får avgiftsfritt (gällande månadsavgiften) de första 12 månaderna efter tillträde. Vill du bli en av dem? Ett, två, tre rum och kök eller kanske ett helt radhus med egen stor uteplats – bara att välja! Kontakta våra MÄKLARE för mer information.

Markarbeten pågår!

Så var projektet nu byggstartat efter månader av projektering och planering. Försäljning av lägenheter pågår för fullt och närmre 120 lägenheter har hittills hittat sin blivande ägare. Det finns fortfarande kvar ett antal lägenheter där köparen erhåller avgiftsfritt (gäller månadsavgiften) under sitt första boendeår. I flera av lägenheterna finns även tid kvar att göra ett personligt inredningsval. Kontakta gärna våra MÄKLARE för mer information.

Projektet byggstartar!

Markentreprenören påbörjar sina arbeten på plats i Hägerneholm under februari. Fram tills dess fortsätter deras förberedande arbeten. Markarbetena kommer utföras av Peab (som underentreprenör till Moelven). Parallellt med markarbetena så pågår produktionen av husmodulerna i Moelvens fabrik.

100 lägenheter sålda!

Hela 100 köpare har hittat sin nya lägenhet. Det finns fortfarande kvar lediga lägenheter i olika storlekar. Våra mysiga lägenheter högst upp i huset har snedtak och öppningsbar vindsbalkong. Radhusen har rejäl uteplats mot innergården. För den som har bil finns gott om parkeringsplatser både i garaget och på gården. Reser man kommunalt går det bussar alldeles i närheten och dessutom beräknas Arninge resecentrum stå klart 2021, d v s samtidigt som lägenheterna är färdigställda.

Hälften sålt!

Intresserad av lägenhet i Hägerneholm? Det finns fortfarande några lägenheter kvar som får avgiftsfritt de första 12 månaderna. Det finns även lite tid kvar att göra ett personligt val av inredningspaket i lägenheten. Så vänta inte för länge…

Dags att välja inredningskoncept!

Nu har det blivit dags att välja inredningskoncept i bostäderna. Alla köpare som tecknat förhandsavtal kommer bli kontaktade av mäklaren som ombesörjer processen med inredningsval. Det finns tre inredningskoncept att välja mellan – Bas, Modern eller Exklusiv. Inspirationsbilder finns under rubriken INREDNING.

Entreprenadkontrakt klart!

Moelven Byggmodul AB blir totalentreprenör för detta projekt. Moelven bygger färdiga moduler av trä i fabrik som därefter transporteras och monteras på plats i Hägerneholm. Byggtiden för projektet blir kortare än vid ett traditionellt platsbygge eftersom husmodulerna tillverkas samtidigt som markarbetena pågår. Mer information om Moelven finns på deras hemsida.

Säljstart 19 mars!

Nu är det äntligen dags för säljstart av vår andra etapp i Hägerneholm. Tisdag 19 mars, klockan 12.00 öppnar vårt callcenter på nummer 08-506 351 99. Mer information om säljstarten hittar du här: SÄLJSTART. Du kan även kontakta våra MÄKLARE för mer information. Passa på att redan nu lämna din INTRESSEANMÄLAN. Intressenter som föranmält intresse senast 17 mars kommer att få förtur!